Avís legal
15620
page-template-default,page,page-id-15620,bridge-core-3.1.4,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15858

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable

SANT MIQUEL, 65,S.L. RESIDÈNCIA SANT JORDI

Finalitat

L’atenció de sol·licituds de diversa índole per part del Usuario

Legitimació

Consentiment de l’interessat.

Destinataris

Altres empreses del grup.
Encarregats de Tractament “dins”

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional

Informació addicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: www.residenciasantjordi.es

 

2. INFORMACIÓ ADDICIONAL

 

La present Política de Protecció de dades regula el tractament de dades personals facilitats per l’Usuari a través del portal d’Internet (en endavant, el “Portal”) que SANT MIQUEL, 65,S.L. RESIDÈNCIA SANT JORDI posa a disposició dels usuaris d’Internet. La present Política forma part integrant de l’Avís Legal accessible en tot moment des del Portal.

 

L’Usuari garanteix que les dades aportades son verdaderes, exactes, complertes i actualitzades, essent responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar-se como a consequència de l’incompliment de tal obligació. En el cas de que les dades aportades pertanyin a un tercer, l’Usuari garanteix que ha informat a l’esmentat tercer dels aspectes continguts en aquest document i obtinguda la seva autorització para facilitar les seves dades a SANT MIQUEL, 65,S.L. RESIDÈNCIA SANT JORDI per a la finalitat assenyalades.

 

El Portal pot oferir funcionalitats per compartir continguts a través d’aplicacions de tercers. Aquestes aplicacions poden recollir i tractar informació relacionada amb la navegació de l’usuari en els diferents llocs webs. Qualsevol informació personal que sigui recollida a través d’aquestes aplicacions, pot ser utilitzada per tercers usuaris de les mateixes, i les seves interaccions estan sotmeses a les polítiques de privacitat de les companyies que faciliten les aplicacions.

 

El Portal pot allotjar blogs, fors, i d’altres aplicacions o serveis de xarxes socials amb la finalitat de facilitar l’intercanvi de coneixement i contingut. Qualsevol informació personal que es faciliti per l’usuari pot ser compartida amb altres usuaris d’aquest servei, sobre els quals SANT MIQUEL, 65,S.L. RESIDÈNCIA SANT JORDI no te control algun.

 

Amb l’objectiu d’oferir informació o serveis d’interès en funció de la localització de l’Usuari, SANT MIQUEL, 65,S.L. RESIDÈNCIA SANT JORDI podrà accedir a dades relatives a la geo-localització del dispositiu de l’Usuari, en aquells casos en que la configuració de l’usuari a l’efecte així ho permeti.

 

A efectes de seguretat tècnica i diagnòstic de sistemes, de forma anonimitzada o agregada, SANT MIQUEL, 65,S.L. RESIDÈNCIA SANT JORDI podrà registrar la direcció IP (número d’identificació de l’accés a Internet del dispositiu, que permet als dispositius, sistemes i servidors reconèixer-se i comunicar-se entre sí). L’esmentada informació podrà ser també empleada amb finalitats analítiques de rendiment web.

 

2.1. QUI ES EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES DADES PERSONALS DE L’USUARI?

 

IDENTITAT: SANT MIQUEL, 65,S.L. RESIDÈNCIA SANT JORDI
ADREÇA POSTAL: C/Federic Bosch 22, 08320,El Masnou (Barcelona)
TELÈFON: 935 40 41 03
CORREU ELECTRÒNIC: direccio@residenciasantjordi.es

 

2.2. AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES DADES PERSONALS DE L’USUARI?

 

SANT MIQUEL, 65, S.L. RESIDÈNCIA SANT JORDI tracta la informació facilitada per l’Usuari amb la finalitat d’atendre les sol·licituds de diversa índole dutes a terme per part d’aquest. En funció de la naturalesa de la sol·licitud, la finalitat perseguirà la gestió de:

  1. Consultes i sol·licituds de propostes, (RFP) remeses a través del formulari de contacte habilitat a l’efecte.
  2. Curriculums remesos a través del Portal.
  3. Comunicacions electròniques de naturalesa informativa, d’acord amb els seus interessos.

SANT MIQUEL, 65,S.L. RESIDÈNCIA SANT JORDI podrà elaborar un perfil comercial, amb base en la informació facilitada. No es prendran decisions automatitzades amb base en l’esmentat perfil.

 

2.2.1. INFORMACIÓ SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES PER A L’ENVIAMENT DE COMUNICACIONS DES DE SANT MIQUEL, 65,S.L. RESIDÈNCIA SANT JORDI

 

Les dades empleades, o facilitades, en las comunicacions informatives i/o promocionals son tractades por SANT MIQUEL, 65,S.L. RESIDÈNCIA SANT JORDI per a finalitats consistents en l’enviament electrònic d’informació i comunicacions sobre serveis, activitats, publicacions i esdeveniments i professionals de SANT MIQUEL, 65,S.L. RESIDÈNCIA SANT JORDI o del seguiment i optimització de les campanyes de marketing realitzades mitjançant tecnologies a l’efecte; i la elaboració de perfils amb finalitats comercials.

 

El consentiment per a l’enviament de les esmentades comunicacions podrà ser revocat en tot moment en cadascuna de les comunicacions rebudes mitjançant el mecanisme habilitat a l’efecte.

 

El criteri de conservació de les dades tindrà base en la manifestació contraria al tractament por part seva. En tot cas, podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, supressió, portabilitat i oposició, dirigint la seva petició a la direcció postal indicada més amunt o be a través de correu electrònic: direccio@residenciasantjordi.es

 

2.3. PER QUANT DE TEMPS CONSERVAREM LES DADES PERSONALS DE L’USUARI?

 

Amb caràcter general, les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per atendre la sol·licitud de l’Usuari o mentre no es sol·liciti la seva supressió per l’Usuari. En el cas concret de currículum les dades seran conservades per un període màxim de tres anys, excepte indicació en contrari per part de l’interessat.

 

2.4. QUINA ES LA LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES DADES PERSONALS DE L’USUARI?

 

La base legal per al tractament de les dades es la legitimació per consentiment de l’Usuari.

 

2.5. A QUINS DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES DADES PERSONALS DE L’USUARI?

 

En aquells casos en que l’Usuari sol·liciti, a través de la web, propostes de serveis o es remetin curriculums, les seves dades seran facilitades a aquelles empreses espanyoles afiliades a la xarxa SANT MIQUEL, 65,S.L. RESIDÈNCIA SANT JORDI i a Encarregats del tractament.

 

Igualment, les dades podran ser cedides a administracions i organismes públics per al compliment de les obligacions directament exigibles a SANT MIQUEL, 65,S.L. RESIDÈNCIA SANT JORDI.

 

2.6. QUINS SON ELS DRETS DE L’USUARI QUAN ENS FACILITA LES SEVES DADES PERSONALS?

 

L’Usuari te dret a obtenir confirmació sobre si SANT MIQUEL, 65,S.L. RESIDÈNCIA SANT JORDI tracta dades personals que li concerneixen, així com a accedir a les seves dades personals, sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que varen ser recollits.

 

En determinades circumstàncies, l’Usuari podrà sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en el caso del qual tan sols es conservaran per al exercici o la defensa de reclamacions.

 

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, l’Usuari podrà oposar-se al tractament de les seves dades. SANT MIQUEL, 65,S.L. RESIDÈNCIA SANT JORDI cessarà en el tractament de les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

 

L’Usuari podrà plantejar les qüestions que consideri en relació a la present Política així com exercir els seus drets en els termes legalment previstos havent per això de dirigir una comunicació mitjançant correu postal a: SANT MIQUEL, 65,S.L. RESIDÈNCIA SANT JORDI, C/Federic Bosch 22, 08320,El Masnou (Barcelona), o correu electrònic a: direccio@residenciasantjordi.es amb indicació de la sol·licitud corresponent i acompanyat de copia del DNI o document acreditatiu de la identitat.