Home
15714
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15714,bridge-core-3.1.4,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15858

Qui som

Màxima qualitat amb un tracte personalitzat

El Centre Sant Jordi és una residència assistida col·laboradora amb el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya des de l’any 2000.
Treballem per oferir el màxim confort tant als residents del nostre centre com als seus familiars preservant el tracte proper que sempre ens ha caracteritzat. El nostre objectiu és prestar un servei de qualitat a les persones que requereixen atencions sanitàries i/o socials i, sobretot, donar una resposta integral a les necessitats dels usuaris amb falta d’autonomia. És per això que adaptem el centre i els espais disponibles als requeriments dels nostres residents: volem que la seva experiència al centre sigui òptima.
L’atenció personalitzada, propera i empàtica, basada sempre en la millor evidència científica són alguns dels valors que ens defineixen i amb els que volem esdevenir un centre de referència.

Serveis

Donem resposta a totes les necessitats

Disposem d’un conjunt de professionals amb àmplia vocació i experiència en el camp de la geriatria que treballen per integrar la vessant física, psíquica, social i espirituals de cada resident.

Per a donar cobertura a tots les necessitats, disposem dels següents serveis:

Garantim la cobertura mèdica les 24 hores del dia a càrrec d’un equip d’atenció primària i disposem de metge propi tots els dies laborables de 8 a 20h (de forma presencial o telefònica).

El personal d’infermeria estableix, coordina i supervisa el pla d’atenció adaptat a cada usuari amb una cobertura diària i continuada. A més, treballa com a nexe d’unió entre el personal auxiliar i la resta de personal tècnic, inclòs el servei mèdic.

Des del servei de psicologia s’avaluen les capacitats cognitives del resident, la seva evolució i es planteja una estratègia de treball individual i col·lectiu amb l’objectiu d’incidir en les limitacions que es puguin derivar a nivell cognitiu. Alhora també treballa i avalua els aspectes més relacionals i anímics dels residents.

L’equip de fisioteràpia dóna forma al programa d’estimulació funcional i RHB, dissenyant, coordinant i executant el pla establert per a cada resident tant a nivell individual com col·lectiu.

Els professionals en Educació Social dissenyen, executen i avaluen el Programa anual d’activitats socioculturals i educatives d’acord amb el PIAI estimulant els residents i potenciant les seves capacitats amb un treball enfocat des de la vessant lúdica i terapèutica. A més, facilita la relació entre residents i ocupa el seu temps lliure d’una forma satisfactòria.

La figura del treballador social vetlla per a què la integració del resident dins l’estructura i la dinàmica del centre sigui el més satisfactòria possible. Alhora, facilita la integració amb l’entorn proper al Centre sempre que sigui possible. La tasca del treballador social també és important en el treball relacional entre l’usuari i els familiars i també a nivell tècnic i administratiu a l’hora de donar suport en els ajust públics derivats de la llei de la dependència.

Els professionals en Teràpia Ocupacional s’encarreguen de fomentar de forma personalitzada l’autonomia de les persones en el seu dia a dia amb l’objectiu de millorar les seves habilitats per gaudir d’independència en les activitats diàries.

Les instal·lacions

El millor equipament al servei dels nostres usuaris

El Centre Sant Jordi està ubicat al centre urbà de El Masnou (Maresme), en un edifici de 800m2 que consta de 4 plantes. En total disposem de 38 places, ja siguin per ingressos permanents o temporals, de les quals 29 són públiques i 9 privades. Actualment comptem amb 21 habitacions, quatre d’elles individuals i les altres dobles.

L’equipament disposa, a més, de tres sales d’estar, dos menjadors, cuina pròpia, sala de rehabilitació i teràpia ocupacional, infermeria, diversos despatxos, una magatzem i un jardí.

El centre ofereix tots els serveis per poder garantir una estada de qualitat a tots els usuaris actuals i futurs. Ens trobem a 5 minuts a peu de l’estació d’Ocata i en una zona envoltada de serveis (hostaleria, entitats bancàries, etc.) a més d’un aparcament públic de preus reduïts.

Sol·licitar informació

Al Centre Sant Jordi garantim la qualitat assistencial dels nostres usuaris i facilitem l’accés a les persones que ho necessiten conjugant les ajudes públiques amb les possibilitats dels residents i els familiars.

És per això que valorem cada cas de manera personalitzada amb la voluntat d’ajustar-nos, mantenint un alt nivell assistencial, a les circumstàncies particulars i necessitats concretes de cadascú. A més, el servei de Treball Social del centre ofereix suport en la tramitació i la gestió de les ajudes relacionades amb la Llei de la Dependència.

Si vols més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

L’equip

Grans professionals al teu servei

La direcció de la Residència Sant Jordi és plenament conscient de la importància de tenir integrada una dinàmica d’anàlisi crític constant i la voluntat de millora permanent en la pràctica de tot professional. Per aquest motiu, cada any ens plantegem nous objectius per tal d’assolir la màxima qualitat en l’atenció dels nostres usuaris.
Actualment tenim un equip multidisciplinari format per les següents especialitats que donen resposta a totes les necessitats dels residents:

 • Atenció mèdica i control de la patologia de base que presenta l’usuari al seu ingrés
 • Seguiment coordinat amb el metge d’atenció primària /CAP i especialistes
 • Controls periòdics
 • Manteniment i millora de l’estat funcional a l’ingrés i reevaluació en col·laboració amb la resta de professionals del centre (DUE, fisioterapeuta, psicologia, terapeuta ocupacional, educadora social…)
 • Seguiment de les pautes mèdiques indicades: preparació de la medicació i seguiment del tractament
 • Control de residents diabètics
 • Realització de les cures específiques
 • Control de constants vitals
 • Intermediació entre el centre residencial i el CAP en la coordinació de visites
 • Recepta electrònica
 • Trasllats per interconsultes o derivacions

Treball en l’entrenament d’habilitats de memòria, individual o grupal amb l’objectiu de:

 • Reforçar la identitat
 • Estimular la motivació
 • Estimular la comunicació i l’interès
 • Guanyar confiança i seguretat en un mateix
 • Reduir l’ansietat
 • Atenció personalitzada i adequada a les necessitats individuals de cada resident
 • Valoració inicial per conèixer l’estat funcional del nouvingut
 • Determinar la necessitat d’ajudes tècniques per a facilitar la marxa i/o desplaçaments
 • Proposta de treball individual i/o grupal per aconseguir objectius proposat
 • Ofereix mitjans per facilitar la interacció amb l’entorn immediat i la relació interpersonal entre residents, amb ekls treballadors, els familiars, etc.
 • Promou la participació dels residents en les activitats socioculturals de l’entorn
 • Estimulació cognitiva a través de jocs de paraules, refranys, endevinalles, debats, psoades en comú d’experiències pròpies, etc.
 • Treballs manuals relacionats amb el calendari estacional, amb les celebracions, festes culturals…
 • Celebracions culturals: festes populars com el Nadal, el Carnestoltes, aniversaris, etc.
 • Tallers ocasionals com per exemple de cuina, maquillatges, etc.
 • Facilita l’acollida i l’adaptació al centre del resident
 • Valoració i definició d’objectius de treball des del punt de vista social
 • Gestions i tramitacions relacionades amb els ajuts públics derivats de la concessió del grau de dependència
 • Seguiment social i coordinació amb la resta de l’equip assistencial del centre
 • Fomenta l’autonomia de les persones en el seu dia a dia
 • Servei individualitzat tenint en compte les necessitats de cada usuari, les habilitats, les dificultats, les limitacions i també els recursos per aconseguir els objectius.
 • Activitats d’interès personal, motivadores, d’estimulació cognitiva i física amb l’objectiu d’adquirir, mantenir i/o millorar les habilitats necessàries per gaudir d’independència en els activitats diàries (menjar, vestir, higiene personal, etc.)
 • Intervenció directa sobre el resident i també sobre l’entorn a través de l’adaptació i l’assessorament en productes ortoprotèsics.

On estem

Al teu costat

La residència es troba a 5 minuts a peu de l’estació de tren d’Ocata.

El centre Sant Jordi es troba al:
Carrer Frederic Bosch número 22
08320 El Masnou.

L’equipament té una segona entrada ubicada al:
Carrer Sant Miquel número 65.

Email: direccio@residenciasantjordi.es

Telèfon: 935 404 103

Telèfon: 935 404 215

  Consento l'ús de les meves dades per a les finalitats indicades en la política de privadesa “LES SEVES DADES SEGURES”. Consento l'ús de les meves dades personals per rebre publicitat de la seva entitat